Digitaalinen media oppimisprojektina, 3.luento

Multimedia

Kilautin kaverille ja sain selville, mitä luennolla tehtiin.Tehtävänä on keksiä Digitarina, sarjakuva esimerkiksi ToonDoolla.Multimedian peruskäsitteet narration, sanat, kuvat, animation käsiteltiin. Äänen, videon, kuvien ja datan yhdistäminen on multimediaa.

Tutustuin myös luentoaineistoon, Feldman 1997

Ryhmätehtävässä pohdimme, miksi multimediaa sitten käytetään opetuksessa? Oppivatko opiskelijat paremmin, kun teksti ja kuva yhdistetään kuin pelkkää tekstiä ja puhetta käyttäen? Prinsessa-aiheinen tarina oli joillakin opiskelijoilla. Jälkeen päin löysin mainitun videon netistä ja se oli todella hyvä. Käsikirjoitus tehdään valmiiksi seuraavaksi opetuskerraksi esimerkiksi sovelluksilla Wevideo, ToonDoo, Bitstrips, PearlTree tai PowerPoint. Multimedia elää ja voi hyvin internetissä ja sovelluksissa. Omia löytöjä olivat esimerkiksi MoMa:n multimedia

Esimerkkejä multimediasta vuodelta 2012: Kokeilut, mediataide mainokset, joukkoviestimet, Peli Maltti ja Valtti, kustantajan multimediasovellukset esikoulusta alkaen. Star Wars, sähköiset kirjat, Miina ja Manu, Disneyn multimediasadut, iPad appsit. Nyt opetuspelit, wikit ja tietosanakirjat päivittyvät netissä jatkuvasti. Ennen oli cd:t, romput, mutta Internet on muuttunut ja multimediaan on tullut jakoa ja tuotantoa. Ilmaisukeinona sitä on kirjankustannuksessa, joukkoviestimissä, opetuksessa ja taiteessakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s