Blogiohjeita

Kirjoita päiväkirjaa

Jos olet kirjoittanut joskus pöytälaatikkoon, voit aivan hyvin jatkaa samaa rataa kirjoittamalla blogia. Sitä ei tarvitse ”julkaista” toisille, vaan voit pitää blogisi salaisena. Kun olet kirjoittanut jonkin aikaa ja nähnyt, miten nätisti oma kirjoituksesi asettuu blogiin, uskaltaudutkin julkaisemaan. Mene heti kertomaan se kavereille, niin he ovat aivan vihreitä. Pidä taidot piilossa – vähän aikaa. Sitten huomaat jo houkuttelevasi kavereita bloginpitoon.

Blogin nimen tulee olla julkinen, mutta kirjoittajana voi olla vaikka Kissanviikset. Blogin nimeksi voit laittaa vaikka Hiirosen perheen puuhat. Saat olla vakavahenkinen herrasmies tai entinen missi. Voit tuottaa sisältöä blogiisi kirjoittamalla, valokuvilla, videoilla tai audioilla.

Lähde bloginperustamisretkelle vaikka alla olevien ohjeiden perusteella. Minullekin voit soittaa. Tulen kotiisi tekemään blogin, ainakin Oulunseudulla. Maksat hyödyn mukaan sekä matkat. Kerää kaverisi blogikahvikutsuille, niin tehdään blogit teille kaikille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s