Suomi on talven ihmemaa

IMG_0482

Kesällä 2013 kuvasin Hailuodon kalasatamassa erään kalastajan saapumista kalastusreissulta Huikun ahvensaaliineen. Silloin kokeilin uutisen tekemistä iMovien avulla. En vielä tullut lähettäneeksi uutista CNN:lle. Kesällä laitoin kissanäyttelystä tekemäni uutisen omaan blogiini. Jostain syystä se oli poistettu Bloggerista. Varmaan se johtui tekijänoikeusasioista.Tein muutaman muunkin uutisjutun iMoveilla ja päätin vielä joskus lähettää sellaisen CNN:lle.

Siellä se nyt on, valokuvani keikkuivat toimittajan poimintana CNN:n Editor´s picks. Kuvani olivat talvesta kotipihallani, puista ja pensaista, pelloista ja lumesta. Yllätys oli suuri, kun kuvani oli hyväksytty etusivulle.

Olen kyllä tehnyt jo niin kauan valokuvauksen parissa töitä, mutta en aivan tällaista odottanut. Saman tien kirjoitin Uuden Suomen Puheenvuorot-blogiini artikkelin Talvi on Suomen brändi.

Hailuodossakin on nyt talvi. On vain odotettava kärsivällisesti jäätien avaamista, jotta voisin lähettää kuviani taas CNN:lle.  Maailmalla todellakin näytään pitävän lunta, pakkasta, kylmää ja tuulista Suomen talvea kiinnostavana kohteena, toivottavasti myös matkustuskohteena.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.