Oppimista koko elämä, Life-long learnig

Mitähän tästä tulee, kun vanha opettaja rupeaa opiskelemaan uusia asioita? Vielä opetukseen liittyviä. Kenelle sitä sitä saakaan opettaa?

– Itselle vai? Ei oppimisen tai opettamisen ilo minnekään häviä, vaikka olisi kuinka vanha, se on suorastaan elinvoiman merkki. Itse tuotettu sisältö kiehtoo eniten.

Whom do I teach? I started to study as an old teacher at the university of Oulu. One of the teaching staff and a pupil or a student in the same role.

En gammal lärare vill förnya sig och vara med i tiden genom att studera vid universitetet.

Posted in ICT

2 thoughts on “Oppimista koko elämä, Life-long learnig

  1. Kaikkea voi opiskella. Ikä ei ole este. Minä ja vaimoni opimme Portugalin kahden talven iltakursseilla – opettaja Brasilialainen Lady oli huippu. Itse toimin työelämässä tietotekniikan kouluttajana. Lue About me, niin näet, että en ole nuori. 🙂

  2. Me olemme mieheni kanssa luontoihmisiä, olemme myös eläkeläisiä. Mies tekee vielä rakennusmestarin valvontatöitä omassa yrityksessään ja minä opiskelen tietotekniikan käyttöä. Tuotan sisältöä verkkoon ja nyt viimeisimmäksi olen panostanut kovasti omaan yritystoimintaani. Olen tarkoituksella tai vahingossa hankkinut verkkonäkyvyyttä, josta viimeisin valtaus on Kiinan sosiaalinen media.

    Ikä on sellainen ominaisuus, että oppiminen vähän hidastuu, mutta ennestään opitun pohjalle on helpompi rakentaa uutta tietoa. Jatkan yrittäjyyden perusopintoja Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa, vaikka en ole varma olenko tervetullut sinne nuorten opiskelijoiden joukkoon. Senkin olen näet pannut merkille, että ikätoverit hakeutuvat ikätovereiden joukkoon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.